Optimoinnin Tammi-ALE

HUOM! Tammi-ALE voimassa 31.1.2019 asti. Hyödynnä 100€ etu. Optimoinnit alkaen vain 390€

LASTUTUS, ELI AUTON OPTIMOINTI PARANTAA AUTON SUORITUSKYKYÄ JA AJETTAVUUTTA:

  • Säästöä polttoaineenkulutukseen
  • Moottorin vääntöalue paranee
  • Vähemmän vaihteiden vaihtoa
  • Parempi kierrosherkkyys
  • Kiihtyvyys paranee
  • Ohitustilanteet helpottuvat
  • Ajomukavuus paranee huomattavasti

Optimoinnillamme on 100% tyytyväisyystakuu.

Tarjoamme myös räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Suoritamme myös perinteiset piirin vaihdot, eli lastutukset.
Optimoimme myös kaikki suojatuilla EDC17 ja MED17 ohjainlaiteilla varustetut ajoneuvot, joita esim. löytyy vuoden 2009 jälkeen valmistetuista VAG-konsernin autoista, sekä nykyään lähes kaikkien automerkkien moottorinohjainlaitteet eli ECU:t ovat näitä.

TASO 1

Optimoinnin TASO 1 sisältää perus moottorinohjauksen muutokset jolla saadaan laajempi vääntöalue ja korkeampi huipputeho. Laajempi vääntöalue mahdollistaa pienemmän polttoaineen kulutuksen ja vähentää vaihteiden vaihdon tarvetta. Ohjelmissamme ei nosteta ahtopaineita kuin enintään 0,2bar, koska paineiden nosto ei ole oikotie onneen, päinvastoin. Liiallisella ahtopaineiden nostolla vaarannetaan moottorin mekaaninen kestävyys ja toiminnallisuus. HUOM! Vaikka ohjelmointi ei näy katsastuksessa niin autosta pitäisi mittauttaa tehot uudestaan.

EGR OFF

Pakokaasujen takaisinkierrätysjärjestelmä on pakokaasujen päästöjen pienentämiseen tehty järjestelmä. Tällä on myöskin moottoria / imusarjaa tukkivat vaikutukset nokiintumisen vuoksi. EGR-venttiili viat ovat yleisiä ja useasti hyvin kalliita. Nykyajan diesel autoissa EGR-venttiili voi maksaa jopa yli tuhat euroa. Pakokaasujen takaisinkierto on mahdollista poistaa moottorinohjauksesta. HUOM! Vaikka poisto ei näy katsastuksessa niin kierrätysjärjestelmää ei saa poistaa tieliikennekäytössä olevista autoista.

DPF OFF

Nykyajan diesel autoissa on hiukkassuodatin eli pakokaasujen partikkelisuodatin (DPF). DPF:n tukkeutumiset ovat monelle autoilijalle tuttuja ongelmia. Tehot häviää, moottori tukehtuu ja vikavalot vilkkuvat. Hiukkassuodattimen vaihto on kallis operaatio, pelkästään suodatin voi maksaa yli 1500€. DPF järjestelmän deaktivointi on mahdollista ohjelmistomuutoksella. HUOM! Vaikka poisto ei näy katsastuksessa niin DPF järjestelmää ei saa poistaa tieliikennekäytössä olevista autoista.

Lastutus eli auton optimointi lähes kaikkiin OBD-portin kautta ohjelmoitaviin
henkilöautoihin on alkaen 490 euroa. Hintaan vaikuttaa auton ohjainlaitteen tyyppi ja se mitä ominaisuuksia ohjelmistomuutokseen haluaa. Perus Taso 1 päivitys maksaa 490€ OBD-portin kautta tehtynä ja ohjainlaitteet jotka täytyy päivittää avaamalla maksaa 590€. Lisäominaisuudet lisähinnasta, kysy tarjous omaan autoosi.

Suoritamme auton optimoinnit uudessa toimipisteessämme osoitteessa Rautakatu 1 b, 21110 Naantali.

ESIMERKKEJÄ OPTIMOINNIN VAIKUTUKSESTA

Volvo V70-C70 2.0T / +35hp +75Nm

Optimoinnin vaikutus Volvo V70 C70

Mercedes-Benz C 270CDI (W203) / +30hp +60Nm

Optimoinnin vaikutus MB C-sarja 270CDI