efelxfuel

eFlexFuel – E85

Nyt uutena palveluna ja tuotteena suoritamme bensiinikäyttöisiin autoihin eFlexFuel® muutossarjojen asennukset. Asentamalla autoosi muutossarjan voit jatkossa tankata autoosi normaalia bensiiniä ja E85 polttoainetta. Auto toimii siis normaalisti kummalla tahansa polttoaineella ja näiden sekoituksella.

Aurinkotien Auto on ainut virallinen E85-mutossarjojen asennuspiste Turun alueella ja Turun naapurikunnissa. eFlexFuel® on ainut muutossarja joka on läpäissyt testit VTT:llä.

eFlexFuel® muutossarjan voi asentaa suurinpaanosaan bensiinikäyttöisiin autoihin, joissa on sähköinen polttoaineenruiskutus. eFlexFuel® E85-muutossarjaa ei voi asentaa diesel- tai suoraruisku (esim. TSI, CGI, FSI, GDI ja EcoBoost) moottoreihin.

Mitä flexfuel konversion asentaminen maksaa?

eFlexFuel etanolimuutossarja maksaa alk. 339€ neljä sylinterisiin bensiiniautoihin. Konversiosarjan asentamiseen menee tapauskohtaisesti aikaa puolesta tunnista noin kolmeen tuntiin. Normaalisti 4-sylinteriseen bensiini autoon asennnusaika on keksimäärin 1,5 tuntia eli 97,5 euroa.


Katso esittely