Auton huoltomuistutin muistuttaa, että autolle on suoritettava määräaikaishuolto.

Määräaikaishuolto

Auton määräaikaishuollossa on monia asioita, jotka vaikuttavat tarvittaviin huoltotehtäviin.

Kuinka huolto tulee suorittaa?

Lähtökohtaisesti auton huolto suoritetaan auton määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti. Meillä on kaikkiin merkkeihin merkkikohtainen huolto-ohjelma. Vanhempien, yli 10 vuotta vanhojen autojen kohdalla ei huoltoja ole aina tehty säännöllisesti. Siksi autolle voidaan tehdä räätälöity, vähimmäishuollontarpeen kattava vuosihuolto.

Ilmastointihuolto muun huollon yhteydessä edullisemmin.

Käyttämämme varaosat ja huolto-osat ovat aina alkuperäislaatua vastaavat, ellei jopa saman tehtaan valmistamat. Käytämme autossasi vain siihen tarkoitettuja öljyjä.

Asentaja suorittamassa määräaikaishuoltoa

Sähköinen huoltokirja

Nykypäivänä on jo hyvin yleistä, että autoissa on käytössä sähköinen huoltokirja paperisen sijaan. Huoltokirja on tärkeä työkalu auton hyvän ylläpidon kannalta, ja siksi se tulee täyttää huollon yhteydessä asianmukaisesti.

Meillä on käytössä kahdeksan (8) automerkin sähköiset huoltokirjat. Merkit joihin huoltokirja on käytössä: Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Seat, Skoda ja Volkswagen.

Nyt uutena merkkinä on NISSAN. Käytössämme on myös Nissanin tekninen portaali ja saamme täytettyä Nissanin sähköiset huoltokirjat.

Huollon vastaanotossa asiakaspalvelijat palvelemassa asiakkaita

Varaa määräaikaishuolto


Fixus laskulla maksat autohuollon joustavammin