Määräaikaishuolto

Auton hyvä ja järkevä huoltaminen ei ole täysin yksinkertaista. On monia asioita, jotka vaikuttaa tarvittaviin tehtäviin. Yleinen käsitys, että ”Katsokaa, että menee katsastuksesta läpi ja vaihdetaan öljyt ja öljynsuodatin” EI riitä. Tietyin väliajoin on vaihdettava muitakin suodattimia, tulppia, voimansiirronöljyjä ja jne.

Kuinka huolto tulee suorittaa?

määräaikaishuolto raisio

Lähtökohtaisesti auton huollot suoritetaan tehtaan huolto-ohjelman mukaisesti ja meillä on kaikkiin merkkeihin määräaikaishuolto-ohjelmat, josta katsotaan huollon tarve. Tosin aina auton kannalta tämä mustavalkoinen toimintatapa ei ole autollesi paras. Eteenkin yli 10 vuotta vanhojen autojen kohdalla, huoltoja ei ole suoritettu säännöllisesti ja määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti. Siksi me tarkistamme aina tapauskohtaisesti auton huollon tarpeen kysymällä asiakkaalta tietoa, tutkimalla huoltokirjaa ja mahdollisia muita dokumentteja, sekä vertaamalla tehtaan huolto-ohjelmaan.

Näin saamme toteutettua autollesi riittävän huollon, joka takaa varmemman toiminnan tulevaisuudessa. Käyttämämme varaosat ja huolto-osat ovat aina alkuperäislaatua vastaavat, ellei jopa saman tehtaan valmistamat.