Auton määräaikaishuolto

Auton hyvä ja järkevä huoltaminen ei ole täysin yksinkertaista. On monia asioita, jotka vaikuttaa tarvittaviin tehtäviin. Yleinen käsitys, että ”katsokaa, että menee katsastuksesta läpi ja vaihdetaan öljyt ja öljynsuodatin” EI aina riitä. Tietyin väliajoin on vaihdettava muitakin suodattimia, tulppia, voimansiirronöljyjä ja jne.

 

Varaa auton määräaikaishuolto soittamlla 045 204 9922 tai täytä lomake alta

 

Kuinka auton huolto tulee suorittaa?

auton määräaikaishuolto, auton huolto, autohuolto naantali

Lähtökohtaisesti auton huolto suoritetaan auton määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti ja meillä on kaikkiin merkkeihin määräaikaishuolto-ohjelmat. Nämä ovat siis ensisijainen peruste huollon tarpeelle. Tosin aina tämä mustavalkoinen toimintatapa ei ole autosi kannalta paras.

Yli 10 vuotta vanhojen autojen kohdalla, määräaikaishuoltoja ei ole suoritettu säännöllisesti ja määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti. Siksi me tarkistamme aina tapauskohtaisesti auton huollon tarpeen kysymällä asiakkaalta tietoa, tutkimalla huoltokirjaa ja mahdollisia muita dokumentteja, sekä vertaamalla tehtaan huolto-ohjelmaan. Näin saamme toteutettua autollesi riittävän huollon, joka takaa varmemman toiminnan tulevaisuudessa.

Käyttämämme varaosat ja huolto-osat ovat aina alkuperäislaatua vastaavat, ellei jopa saman tehtaan valmistamat.

Monilla automerkeillä on tietyt moottoriöljyt joita tulee käyttää. Esimerkiksi Volvolla, Fordilla, Renaultilla ja monella muulla mallista riippuen tulee käyttää tiettyjä laatuluokituksia sisältäviä moottoriöljyjä. Käytämme autossasi vain siihen tarkoitettuja öljyjä.

Sähköinen huoltokirja

Nykypäivänä on jo hyvin yleistä, että autoissa on käytössä sähköinen huoltokirja paperisen sijaan. Huoltokirja on tärkeä työkalu, auton hyvän ylläpidon kannalta ja siksi se tulee täyttää huollon yhteydessä asianmukaisesti.

Meillä on käytössä kahdeksan (8) automerkin sähköiset huoltokirjat. Merkit joihin huoltokirja on käytössä ovat: Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Seat, Skoda ja Volkswagen.