Rautakatu 1 B, Naantali

Fixus Tieturva

Mikä on Fixus Tieturva?

Tieturva laajentaa turvaa kun kasko ei riitä.

Polttoaine lopussa? Avaimet jäivät auton sisään? Auto ei käynnistykään kotipihassa tai hyytyi keskelle risteystä? Ei hätää! Fixus Tieturva auttaa, kun auto jättää tielle tai vakuutus ei korvaa sattunutta. Kaikkeen ei voi varautua, vaikka olisi kuinka huolellinen.

Fixus Tieturva on autokohtainen palvelu, joka tekee autoilusta entistä huolettomampaa. Tieturva auttaa tilanteissa, joissa autopalveluvakuutus ei korvaa, sekä myös silloin, jos autossa ei ole kaskovakuutusta. Fixus Tieturva huolehtii avusta joko tien päällä, kotipihassa tai tarvittaessa järjestää hinauksen lähimmälle Fixus-korjaamolle. Mikäli auto joudutaan hinaamaan, palvelu kattaa myös sijaisauton jotta sinun matkasi pääsee jatkumaan eteenpäin mahdollisimman vaivattomasti. Tiepalvelu kattaa tarvittaessa myös auton kuljetuksen takaisin kotipaikkakunnallesi 150 € saakka, mikäli vahinko sattuu kaukana kotoa. Kuljetusaika paluukyydille on tavallisesti noin 3 – 10 päivää.

Fixus Tieturvasta saat apua 24 h vuorokaudessa, olit sitten kotona, tien päällä tai mökillä. Palvelu on saatavilla kaiken ikäisille ajoneuvoille, myös moottoripyörille, mopoautoille ja asuntoautoille (maks. 3,5 tonnia). Fixus Tieturvan asiakkaana saat apua vuorokauden ympäri soittamalla hätäpäivystykseen. Päivystäjä huolehtii, että sinulle ja autollesi järjestetään nopeasti oikeanlaista apua. Palvelun vuosihintaan sisältyy hinaus- ja tiepalvelu sekä sijaisauto koko Suomessa ja lisäksi myös EU-maissa, Norjassa, Sveitsissä ja Britanniassa!

Voit lukea tästä Fixus Tieturvan tarkemmat ehdot.

Fixus Tieturvan yleiset sopimusehdot.

Mitä Tieturva kattaa?

Fixus Tieturva auttaa tilanteissa, joita autopalveluvakuutuksesi ei yleensä korvaa. Tällaisia tilanteita ovat:

  • Auton hinaus kotipihasta
  • Rengasrikko
  • Avainten jääminen lukittuun autoon
  • Polttoaineen loppuminen kesken matkan
  • Lumeen juuttuminen
  • Apukäynnistys akun tyhjentyessä
  • Korjatun auton toimitus kotipaikkakunnalle

kun vahinko sattuu.

  • Hinauksen tilaat helposti ja nopeasti koko maassa, ympäri vuorokauden numerosta 09-3747 7150 (pvm/mvm) tai DIGITILAUS-verkkosivulta.
  • Tiepalvelumekaanikko pystyy antamaan apuvirtaa tai tekemään pienkorjauksia. Korjauksen jälkeen jatkat matkaa mukavasti omalla autolla.
  • Hinausautonkuljettaja vie autosi lähimmälle Fixuskorjaamolle. Sinulle voidaan samalla tuoda edullinen vuokra-auto.* Vaihtoehtoisesti voit saada taksikyydin tai matkaliput määränpäähän.
Tieturva 89 €/vuosi

Tieturva on järkevää uusia aina auton huollon yhteydessä. Auto tulee huoltaa kerran vuodessa ja näin varmistut, että Tieturva on voimassa katkeamatta.

Voit tilata Tieturvan myös nettivarauksen kautta.