Rautakatu 1 B, Naantali

Auton optimointi

Mitä auton optimointi tarkoittaa?

Sillä tarkoitetaan auton (moottorin) tietokoneen uudelleen säätämistä, jolla saavutetaan parempi hyötysuhde.

  • Lisää vääntöä (Nm)
  • Pienempi kulutus (L/km)
  • Lisää tehoa (hp, kW)

Auton optimointi suoritetaan lähes kaikkiin autoihin diagnostiikkapistokkeen kautta. Joissakin tapauksissa ohjainlaitteen päivitys vaatii ECU:n irroittamisen autosta. Tämän vuoksi hinta on hieman korkeampi. Pyytämällä tarjouksen saat tietää hinnan omaan autoosi.

Laadukkaat OptimoiAutosi ohjelmat pitkällä kokemuksella.

Asentamamme ohjelmistot ovat yli 15 vuoden kokemuksen tulos ja onkin markkinoiden laadukkaimmat ohjelmistot. Ohjelmat eivät ole bulkkitavaraa vaan jokainen ohjelma käsitellään käsin. Tästä syystä voimmekin tarjota 100% tyytyväisyys takuun ohjelmien toiminnalle.

Tarkista tehot ja varaa aika

Tehomuutos työkalulla voit selvittää optimoinnin vaikutuksen sinun autoosi.

Meidän asentamia ohjelmia on tehopenkissä tarkistettu ja taulukon tiedot ovat usein jopa alakanttiin.

OptimoiAutosi Naantali
Kesto
1-2 tuntia
Uusi Hinta!
alk. 390€
Z
Osamaksu
Kyllä
OptimoiAutosi Naantali

Taso 1

Optimoinnin TASO 1 sisältää perus moottorinohjauksen muutokset, jolla saadaan laajempi vääntöalue ja korkeampi huipputeho. Laajempi vääntöalue mahdollistaa pienemmän polttoaineen kulutuksen ja vähentää vaihteiden vaihdon tarvetta. TASO 1 on aina turvallinen ohjelmistopäivitys.

Ohjelmissamme ei nosteta ahtopaineita kuin enintään 0,2bar. Ahtopaineen nosto ei ole oikotie onneen, päinvastoin. Liiallisella ahtopaineiden nostolla vaarannetaan moottorin mekaaninen kestävyys ja toiminnallisuus. Vaikka ohjelmointi ei näy katsastuksessa, niin autosta pitäisi mittauttaa tehot uudestaan.

TASO 1 OBD-portin kautta tehtynä 390€. Jotkin ohjainlaitteet vaativat irroituksen, näiden ohjelmointi TASO 1 -ohjelmalla on 490€. Kysy hinta omaan autoosi.

(Vaikka ohjelmistomuutos ei näy, eikä vaikuta katsastukseen, ei sitä saa tehdä tieliikennekäytössä olevalle autolle.)

OptimoiAutosi Naantali

Taso 2

Monista automalleista on markkinoilla useampi tehovaihtoehto, vaikka näissä autoissa on sama moottori. Samalla automallilla voi olla yli 5, samalla moottorilla varustettua, mutta eri teholukemilla olevia autoja. Tämä johtuu siitä, että niissä on hieman erilainen moottorinohjauksen ohjelmisto.

Tällaisten autojen kohdalla meiltä on saatavana myös TASO 2 ohjelmistopäivitys. Tällä päivityksellä saadaan sen mallin pienitehoisimmasta muutettua suuritehoisin.

(ei saatavana kaikkiin autoihin)

TASO 2 OBD-portin kautta tehtynä 490€. Jotkin ohjainlaitteet vaativat irroituksen, näiden ohjelmointi TASO 2 -ohjelmalla on 590€. Kysy hinta omaan autoosi.

(Vaikka ohjelmistomuutos ei näy, eikä vaikuta katsastukseen, ei sitä saa tehdä tieliikennekäytössä olevalle autolle.)

Auton optimoinnit myös kuukausierissä.

Fixus lasku banneri
Fixus laskulla maksat huollot ja korjaukset pienemmissä kuukausierissä.