Rautakatu 1 B, Naantali

JCI jäsenet -15 prosenttia

JCI jäsenet -15 prosenttia

Nuorkauppakamari on kansainvälinen verkosto joka kehittää yksilöitä ja yhteiskuntaa.

Aurinkotien Auto on myös vaikuttanut nuorkauppakamarin toiminnassa ja haluaa tukea toimintaa yhteiskunnallisen vastuullisuuden näkökulmasta.

Tarjoamme JCI:n jäsenille, kunniajäsenille ja senaattoreille 15 prosentin alennuksen autojen normaalihintaisista huolto- ja korjauspalveluista. Katso tarkemmat ehdot artikkelin lopusta.

Kuinka hyödyntää etu?

Sinun on hyvä ilmoittaa aikaa varattaessa jo, että olet osa kansainvälistä JCI verkostoa ja olet jonkin nuorkauppakamarin jäsen. Jäsenyys on osoitettava jäsenkortilla ennen auton luovutusta.

Mikäli et ole vielä nuorkauppakamarin jäsen voit etsiä oman alueesi kamarin tämän linkin kautta: https://nuorkauppakamarit.fi/tule-mukaan-toimintaan/paikalliset-kamarit/

Mikä ei sisälly kampanjaan?

15 prosentin alennus on hyödynnettävissä Aurinkotien Auton normaalihintaisiin huolto- ja korjauspalveluihin. Huolto- ja korjaustöihin kuuluvat meidän tarjoamat työt ja varaosat. Etua ei voi yhdistää muiden tarjousten kanssa.

Etua EI voi hyödyntää esimerkiksi:

Kampanja-alennuksen enimmäismäärä voi olla 150,00 euroa (alv 24%) tilausta kohden. Kampanja on voimassa vuoden 2023 loppuun asti. Pidätämme kaikki oikeudet kampanjan ehtojen muutoksiin.

Muut artikkelit
Clear Filters