Yritys muuttaa entistä parempiin tiloihin

Vuokrasopimuksemme Raisiossa päättyy ja muutamme uusiin tiloihin. Olemme kehittäneet palvelujamme kaikkien näiden vuosien ajan ja kuunnelleet asiakkaidemme tarpeita. Myös pakettiautojen määrä on lisääntynyt yritysasiakkaiden myötä. Jotta voimme varmistaa riittävän nopean, kattavan ja miellyttävän asiakaskokemuksen laadusta tinkimättä, vaatii tämä uudet tilat.

Uusissa toimitiloissa tulee olemaan viihtyisä työvastaanotto ja asiakastila erillään huoltohallista. Asiakkaan ei tarvitse enää kulkea korjaamon puolella, mikä on myös ensisijaisesti turvallisuuskysymys. Paremmat huoltotilat varmistavat myös riittävän nopean reagoinnin erilaisten ajoneuvojen huoltamiselle ja tarjoaa paremman turvallisuuden ajoneuvollesi.

Olemme vain noin 9 minuutin päässä Raisiosta.

Meille on ollut tärkeää huomioida Raisiossa asioivia asiakkaita, siksi auton tuominen huoltoon meille uuteen toimipisteeseen on sinulle mahdollisimman vaivatonta. Uudet tilat sijaitsevat aivan Naantalin pikatien varressa, Naantalin Lidlin takana. Raision keskustasta, lähes suoraa tietä, ajaa autolla Lidlin risteykseen noin 9 min.

Naantalin Aurinkotiellä sijaitseva alkuperäinen toimipiste tulee siirtymään myös uusiin tiloihin kevään aikana. Olemme siis koko henkilöstön voimin palvelemassa sinua ja sinun ajoneuvoasi Rautakadulla.

Uudet tilat avataan keskiviikkona 4.4. klo 08.00.

Rautakatu 1 b, 21110 Naantali

Karttareitti uuteen toimipisteeseen.

Posted in Tiedoitteet, Uutiset.