Rautakatu 1 B, Naantali

E85 Muutossarja

eFlexPlus etanolimuutossarjojen myynti ja asennus

E85 etanolimuutossarjan asentaminen autoon on edullinen vaihtoehto ajaa ekologisesti.

E85 tai RE85 ovat Suomessa biojätteestä valmistettua bioetanoli polttoainetta.

Suoritamme bensiinikäyttöisiin autoihin eFlexFuel® etanoli muutossarjojen asennukset. Muutossarjan asentaminen vanhempaan bensiiniautoon on edullinen tapa päivittää autosi ekologisemmaksi ja hyvä vaihtoehto sähköautolle.

Asentamalla autoosi etanolikonversion voit jatkossa tankata autoosi normaalia bensiiniä ja E85 polttoainetta. Auto toimii siis normaalisti kummalla tahansa polttoaineella ja näiden sekoituksella. eFlexFuel etanolimuutossarja on ainut muutossarja, joka on läpäissyt testit VTT:llä. Tankkaamalla etanolia, tankkaat aina edullisemmin.

Bioetanoli valmistetaan Suomessa biojätteestä. Bioetanolilla ajaminen laskee hiilijalanjälkeä jopa 80%. Tankkaat edullisemmin ja löydät bioetanolia Suomessa noin 160 asemalta. E85 polttoainetta myy Suomessa St1, ABC ja Shell asemat.

eFlexFuel Premium asennuspisteen sertifiointi
Aurinkotien Auto on sertifioitu etanolimuutossarjojen myynti ja asennuspiste.
Kesto
1-3 tuntia
Hintaluokka
Asennettuna alk. 669 € ( Alk. 469€ muuntotuen jälkeen).
Z
Osamaksu
Kyllä

Mihin autoihin eFlexFuel etanolimuutossarja soveltuu?

Laiteen voi asentaa bensiini- ja hybridiautoihin. Laite soveltuu 1-8 sylinterisiin autoihin ja nelitahtisiin moottoripyöriin. Laitetta ei voida asentaa dieselmoottoreihin.

Nyt uutuutena voimme asentaa E85 etanolimuutossarjan myös suorasuihkumoottoreihin (TSI, FSI, GDi, jne). Olemme Suomen ensimmäinen asennuspiste ja jälleenmyyjä DI-sarjoille (Direct Injection). Kaikille moottoreille ei valitettavasti vielä ole muutossarjaa saatavana. Kysy sopivuus omaan autoosi.

Tällä hetkellä bensiini- / hybridiauto voidaan muutoskatsastaa etanolikäyttöiseksi, kun se on rekisteröity ennen 1.9.2009.

Voiko autooni asentaa eFlexFuel® etanolimuutossarjan vaikka auto on rekisteröity 1.9.2009 jälkeen?

Kyllä voi asentaa, mutta Suomen laki ei salli vielä helppoa muutoskatsastusta autollesi. Autosi toimivuus on todettava laboratoriossa ja vasta tämän jälkeen auto voitaisiin muutoskatsastaa etanolikäyttöiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa useiden tuhansien eurojen kustannusta.

Ajoneuvon tieliikennekelpoisuudesta vastaa aina ajoneuvon omistaja tai haltia.

Mistä löydän E85 etanoliasemat?

Helpoin tapa löytää edullisin polttoaineen hinta ja lähin asema on tankille.fi applikaatio.

Muuntotukea 200€ tilille

Jos auto on rekisteröity ennen 1.9.2009, voit hakea Traficomilta rahallista tukea auton muuttamisesta etanolikäyttöiseksi. Saat meiltä asennustodistuksen, jonka jälkeen auto tulee muutoskatsastaa. Muuntotukea voi hakea 1.1.2022-31.3.2023 aikana muutoskatsastetulle autolle.

Lue muuntotuesta lisää Traficomin sivuilla.

eFlexPlus etanolimuutossarja
eflexplus-logo

Automaattisesti säätyvä E85-muutossarja. Mahdollisuus myös parametrien muokkaukseen.

Asennushinta ei sisällä muutoskatsastusta. Mikäli sinun autossasi on suorasuihkumoottori, tiedustele hintaa.

Asennettuna alk. 669 €