eFlexFuel

Etanolimuutossarja

etanolisarjan asentaminen autoon on edullinen vaihtoehto ajaa ekologisesti.

Suoritamme bensiinikäyttöisiin autoihin eFlexFuel® muutossarjojen asennukset. Etanolisarjan asentaminen vanhempaan bensiiniautoon on edullinen tapa päivittää autosi ekologisemmaksi ja hyvä vaihtoehto sähköautolle.

Asentamalla autoosi etanolikonversion voit jatkossa tankata autoosi normaalia bensiiniä ja RE85 polttoainetta. Auto toimii siis normaalisti kummalla tahansa polttoaineella ja näiden sekoituksella. eFlexFuel etanolimuutossarja on ainut muutossarja joka on läpäissyt testit VTT:llä.

Bioetanoli valmistetaan Suomessa biojätteestä. Bioetanolilla ajaminen laskee hiilijalanjälkeä jopa 80%. Tankkaat edullisemmin ja löydät bioetanolia Suomessa noin 160 asemalta. E85 polttoainetta myy Suomessa St1, ABC ja Shell asemat.

Mistä löydän E85 etanoliasemat?

Helpoin tapa löytää edullisin polttoaineen hinta ja lähin asema on tankille.fi applikaatio.

eFlexFuel Premium asennuspisteen sertifiointi
Kesto
1-3 tuntia
Hintaluokka
Asennettuna 599 €. (Muuntotuen jälkeen 399€)
Z
Osamaksu
Kyllä

Saat asennuksesta 200 euroa muuntotukea Traficomilta.

Tarvitset muuntotukea varten asennustodistuksen viralliselta asennusliikkeeltä. Me annamme sinulle asennustodistuksen, joka näytetään muutoskatsastuksessa ja voit tämän jälkeen hakea muuntotukea Traficomilta. Linkillä pääset lukemaan muuntotuesta lisää Traficomin sivuilta.

Asennuksen hinnaksi jää muuntotuen jälkeen 399 €.

Mihin autoihin eFlexFuel etanolimuutossarja soveltuu?

Laiteen voi asentaa bensiini- ja hybridiautoihin. Laite soveltuu 1-8 sylinterisiin autoihin ja nelitahtisiin moottoripyöriin. Laitetta ei voida asentaa dieselmoottoreihin eikä suorasuihkutuksella toimiviin bensiinimoottoreihin.

Tällä hetkellä bensiini- / hybridiauto voidaan muutoskatsastaa etanolikäyttöiseksi, kun se on rekisteröity viimeistään ennen 1.9.2009. Näille autoille myönnetään 200 euron tuki, kun auto muutetaan toimimaan myös bioetanolilla.

eFlexPlus etanolimuutossarja
eflexplus-logo

Automaattisesti säätyvä E85-muutossarja. Mahdollisuus myös parametrien muokkaukseen.

Asennettuna 599 €. (muuntotuen jälkeen 399 €)

Etanolikonversiot pienemmissä kuukausierissä.

Fixus lasku banneri
Fixus laskulla maksat huollot ja korjaukset pienemmissä kuukausierissä.