Määräaikaishuolto

Merkkikohtaiset huolto-ohjelmat.

Auton Määräaikaishuolto suoritetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

Lähtökohtaisesti auton huolto suoritetaan auton määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti. Meillä on kaikkiin eurooppalaisiin merkkeihin merkkikohtainen huolto-ohjelma. Vanhempien, yli 10 vuotta vanhojen autojen kohdalla ei huoltoja ole aina tehty säännöllisesti. Siksi autolle voidaan tehdä räätälöity, vähimmäis huollontarpeen kattava vuosihuolto.

Käyttämämme varaosat ja huolto-osat ovat aina alkuperäislaatua vastaavat, ellei jopa saman tehtaan valmistamat. Käytämme autossasi vain siihen tarkoitettuja öljyjä.

Korjaamotestimenestyjä 2021
Kesto
1-3 tuntia
Z
Osamaksu
Kyllä
henkiloN
Sanna P.
Asiakaspalaute

Heips. On eroa korjaamoilla ja korjaamoilla. Teiltä ollaan yhteydessä pienemmästäkin asiasta. Merkkihuollosta ei oltais yhteydessä ellei ite soita. Kiitos kun ootte 💕.

henkiloN
Eija H.
Asiakaspalaute, Instagram

Huikee palvelu @aurinkotienauto, sillä aikaa kun autoa huolletaan, sain oman työhuoneen käyttööni ja vielä aamukahvitkin ☕😊 Palvelu on ihan ykkösluokkaa 👌🙏

henkiloM
Rasmus T.
Asiakaspalaute, Google

Äärimmäisen asiantuntevaa ja osaavaa palvelua! Löytyy samat laitteet kuin merkkiliikkeistäkin, ja osaaminen on huomattavasti kattavampaa 1/3 hinnalla, ei voi kuin suositella. Ei vaan vaihdeta uusia osia vaan korjataan niitä vikoja. 6/5 tulen käyttämään jatkossa ja varmasti suosittelen kaikille.

Sähköinen huoltokirja

Nykypäivänä on jo hyvin yleistä, että autoissa on käytössä sähköinen huoltokirja paperisen sijaan. Huoltokirja on tärkeä työkalu auton hyvän ylläpidon kannalta, ja siksi se tulee täyttää huollon yhteydessä asianmukaisesti.

Meillä on käytössä kahdeksan (8) automerkin sähköiset huoltokirjat. Merkit joihin huoltokirja on käytössä: Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Seat, Skoda ja Volkswagen.

Nyt uutena merkkinä on NISSAN. Käytössämme on myös Nissanin tekninen portaali ja saamme täytettyä Nissanin sähköiset huoltokirjat.

Audi määräaikaishuolto

Huollot ja korjaukset myös kuukausierissä.

Fixus laskulla maksat joustavammin
Fixus laskulla maksat joustavammin