Korjaamotestimenestyjä 2021

(Tiedote 24.3.2021)

Aurinkotien Auto on tunnettu naantalilainen korjaamoliike. Pienestä huoltoliikkeestä on monien vaiheiden myötä kasvanut arvostettu monimerkkikorjaamo Naantalin Karvetissa. Jesse Mäkitalon luotsaama yritys on tarinansa aikana menestynyt eri tavoin – mm. Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä -palkinto (2014) ja Suomen Yritysvalioiden Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatti (2016). Nyt meriittilistaan voidaan lisätä myös korjaamotestimenestyjä vuodelta 2021.

Aurinkotien Auto oli mukana Fixus-ketjun tilaamassa ja A-Test & Consulting Oy:n toteuttamassa valtakunnallisessa korjaamotestissä. A-Test on puolueeton asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on kehittää autokorjaamoiden palvelun laatua ja toiminnan tehokkuutta. Korjaamotesti tehdään sekä merkkiliikkeille että monimerkkikorjaamoille.

Korjaamotestissä avainasemassa on asiakkaan näkökulma. Korjaamon koko prosessi asiakaspalvelusta tekniseen suorittamiseen mitataan ja pisteytetään. Työn ja palvelun laadun lisäksi tarkastellaan miten korjaamon omat asiakaslupaukset on saatu pidettyä.

Testissä huippupisteet

Aurinkotien Auto menestyi testissä lähes parhaalla mahdollisella tavalla. “Loistavaa asiakaspalvelua” ja “täydellistä teknistä työtä” kommentoidaan loppuraportissa. Aurinkotien Auto ansaitsi muun muassa teknisissä tarkastuskohteissa täydet 100 pistettä ja testin kokonaisarvosana oli huikea 96/100.

Vuonna 2019 tehdyssä merkkihuoltojen testissä tulokset vaihtelevat 70–90 pisteen välillä. Tähän verrattuna monimerkkihuollon 96 pisteen kokonaisarvosana on osoitus siitä että Aurinkotien Auto on onnistunut tavoitteissaan huipputasoisesti. Jatkuva teknisen osaamisen kehittäminen ja asiakaspalveluun aidosti panostaminen näkyvät erinomaisena asiakaskokemuksena.

“Haluamme olla paras vaihtoehto merkkikorjaamolle.” sanoo Aurinkotien Auton toimitusjohtaja Jesse Mäkitalo. Huoltamon valttikortteja ovat alan uusimman teknisen tietotaidon lisäksi ammattiylpeyden tuoma periksiantamattomuus. “Meillä autot tutkitaan pintaa syvemmältä ja vikojen aiheuttajat selvitetään pohjamutia myöten.” Mäkitalo kertoo.

Mikä sitten erottaa Aurinkotien Auton edukseen muista korjaamoista? “Korkea laatu, huolellinen työ ja asiakasta huomioiva palvelu”, vastaa Jesse Mäkitalo. Yksinkertaista, mutta testatusti totta.