Rautakatu 1 B, Naantali

JCI:t -10 %

Nuorkauppakamari on kansainvälinen verkosto joka kehittää yksilöitä ja yhteiskuntaa.

Aurinkotien Auto on myös vaikuttanut nuorkauppakamarin toiminnassa ja haluaa tukea toimintaa yhteiskunnallisen vastuullisuuden näkökulmasta.

Tarjoamme JCI:n jäsenille, kunniajäsenille ja senaattoreille 10 prosentin alennuksen autojen normaalihintaisista huolto- ja korjauspalveluista. Katso tarkemmat ehdot artikkelin lopusta.

Kuinka hyödyntää etu?

Sinun on hyvä ilmoittaa aikaa varattaessa jo, että olet osa kansainvälistä JCI verkostoa ja olet jonkin nuorkauppakamarin jäsen. Jäsenyys on osoitettava jäsenkortilla tai muulla luotettavalla tavalla ennen auton luovutusta edun saamiseksi.

Mikäli et ole vielä nuorkauppakamarin jäsen voit etsiä oman alueesi kamarin tämän linkin kautta: https://nuorkauppakamarit.fi/tule-mukaan-toimintaan/paikalliset-kamarit/

Mikä ei sisälly kampanjaan?

10 prosentin alennus on hyödynnettävissä Aurinkotien Auton normaalihintaisiin huolto- ja korjauspalveluihin. Huolto- ja korjaustöihin kuuluvat meidän tarjoamat työt ja varaosat. Etua ei voi yhdistää muiden tarjousten kanssa.

Etua EI voi hyödyntää esimerkiksi:

Kampanja-alennuksen enimmäismäärä on 150,00 euroa (alv 24%) tilausta kohden. Kampanja on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Pidätämme kaikki oikeudet kampanjan ehtojen muutoksiin.

Muut artikkelit
Clear Filters