Rautakatu 1 B, Naantali

Laskimme ilmastointihuollon hintaa – ei piilokuluja

Auton ilmastointihuolto tulisi suorittaa kahden vuoden välein. Ilmastointihuolto ei sisälly automaattisesti auton vuosihuoltoon tai määräaikaishuoltoon vaan se tulisi muistaa suorittaa erikseen. Meillä ilmastointihuollon saa edullisemmin huollon yhteydessä.

Autojen ilmastointihuoltojen hinnoittelu on markkinoilla melko sekavaa etkä auton omistajan aina tiedä mitä ilmastointihuolto lopulta maksaa – miksi? No monet ilmoittavat ilmastointihuolloksi jonkin hinnan + käytetty kylmäaine. Se kuinka paljon kylmäainetta lopulta menee huollossa, ei tiedä ennen kuin huolto on tehty – eli jälkikäteen. Voit lukea lisää tietoa ilmastointihuollosta täältä.

Meillä ilmastointihuollon hinta sisältää valmiiksi kaiken

Olemme hinnoitelleet ilmastointihuollot niin, että tiedät hinnan etukäteen. On hyvä kuitenkin muistaa, että vain toimiva ilmastointi voidaan huoltaa. Mikäli ilmastointijärjestelmä on paineeton, eli tyhjä, tulee ilmastointijärjestelmän tiiveys ensin varmistaa koeponnistuksella. Tyhjää järjestelmää ei saa täyttää suoraan kylmäaineella. Kylmäaine on ympäristömyrkky.

Ilmastointihuolto R134a järjestelmille 67 € ja huollon yhteydessä 59 €.

Ilmastointihuolto R1234yf järjestelmille 98 € ja huollon yhteydessä 89 €.

Ilmastointihuollot aikaa varaamatta – tervetuloa!

 

Muut artikkelit
Clear Filters