Rautakatu 1 B, Naantali

BMW huolto

Käytämme BMW-huolloissa samoja työkaluja kuin merkkiliike.

Noudatamme BMW-huolto-ohjelmaa ja teemme merkinnät BMW:n sähköiseen huoltokirjaan. Huoltamalla BMW:si meillä auton valmistajan huolto-ohjeessa määritellyn huoltovälin mukaisesti, auton takuu säilyy aivan samalla tavalla kuin merkkiliikkeessä huollettaessa. Huollon yhteydessä päivitämme huoltotiedot myös auton iDriveen.

Tervetuloa meille huoltamaan BMW:si, oli kyseessä sitten määräaikaishuolto tai vuosihuolto!

Investoimme jatkuvasti BMW:n erikoistyökaluihin

Uudempien BMW-autojen huolloissa tai korjauksissa tulee usein käyttää alkuperäisiä ohjelmistoja. Myös vaativammat vikadiagnoosit on hyvä tehdä BMW-ohjelmistojen avulla. Jokaista BMW:n ohjainlaitetta emme toistaiseksi pysty päivittämään, mutta investoimme jatkuvasti BMW:n erikoistyökaluihin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntevilta huoltoneuvojiltamme!

BMW merkkikohtaiset ohjelmistot vikadiagnoosiin ja auton päivittämiseen.

Meiltä löytyy BMW-avaimenlukija

BMW-avaimenlukijan avulla tarkistamme autosi huoltokohteet BMW-järjestelmästä. Avaimenlukija näyttää meille tarvittavat huoltokohteet, Check Control –ilmoitukset sekä BMW-huoltokampanjat valmistajan omasta järjestelmästä. Huollon jälkeen teemme merkinnät BMW:n sähköiseen huoltokirjaan, jotta auton takuu säilyy samoilla edellytyksillä kuin valtuutetussa merkkiliikkeessä.

Huoltotietojen luku suoraan BMW:n avaimesta.

Sähköinen huoltokirja

Tarkistamme autosi huoltokohteet BMW:n järjestelmästä. Huoltotiedot on luettu suoraan avaimesta. Huollon jälkeen kirjaamme huoltotiedot BMW:n sähköiseen huoltokirjaan.

Huoltamalla BMW autosi meillä, takuu säilyy. Huollon yhteydessä päivitämme huoltotiedot myös auton iDriveen.

BMW KaSIO:ssa nähdään huoltotiedot ja kampanjat.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä BMW-määräaikaishuolto sisältää?

BMW määräaikaishuollon tarkka sisältö määräytyy valmistajan huolto-ohjeen mukaan. Jos haluat tietää, mikä huolto on ajankohtainen BMW: llesi, ota meihin yhteyttä ja huoltoneuvojamme auttavat sinua mielellämme!

Mikä on BMW huollon hinta?

BMW huollon hinta, kuten muidenkin automerkkien huollon hinta, määräytyy muun muassa auton mallin, huoltohistorian, käytön ja käyttöympäristön mukaan. Hinta määräytyy siis sen mukaan, millainen huolto on autollesi ajankohtainen.

Haluamme varmistaa, että huollon yhteydessä tulee tehtyä kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet. Kun tuot BMW:si meille huoltoajanvarausta varten, annamme samalla huollolle hinta-arvion ja varaamme huollolle tarvittavan määrän aikaa. Näin vältyt yllätyksiltä sekä auton huollon keston että hinnan suhteen. Jos huollon aikana ilmenee huolto- tai korjaustarpeita, joita emme ole pystyneet havaitsemaan etukäteen, otamme sinuun yhteyttä. Meillä voit luottaa siihen, että lisämaksullisia toimenpiteitä ei tehdä, ennen asiakkaan hyväksyntää.

Säilyykö BMW-takuu teillä tehdyssä määräaikaishuollossa?

Kyllä, jos BMW takuu säilyisi myös valtuutetussa merkkihuollossa tehdyssä määräaikaishuollossa. Takuun säilymiseen vaikuttaa muun muassa, onko määräaikaishuollot tehty BMW:n huolto-ohjeen mukaisesti ja onko auton käyttö noudattanut muita valmistajan takuun säilymiselle määrittelemiä ehtoja.

Huomioithan, ettei auton takuulla tarkoiteta auton valmistajan tai myyjän mahdollisesti myöntämiä ylimääräisiä jatkotakuuohjelmia, joille myyjä voi määritellä tarkemmat rajoitukset. Jos olet epävarma, millaisesta takuusta on oman autosi kohdalla kyse, huoltoneuvojamme auttavat mielellään.

Käytättekö BMW-huolloissa alkuperäisiä varaosia?

Käytämme BMW:n huollossa BMW:n alkuperäistä laatua vastaavia varaosia tai huolto-osia. Tilanteesta riippuen, osat saattavat olla jopa saman tehtaan valmistamia kuin BMW:n alkuperäisillä varaosilla.

Teettekö tarvittavat ohjelmistopäivitykset BMW-autoihin?

Teemme suurimman osan BMW:n ohjelmistopäivityksistä ja investoimme jatkuvasti uusiin BMW:n huollossa tarvittaviin työkaluihin. Huoltoneuvojamme kertoo ajanvarauksen yhteydessä, jos autoon ei voitaisi toteuttaa tarvittavia päivityksiä.

 

Fixus Lasku logo

Autohuolto osamaksulla

Suurimmassa osassa huoltojamme on osamaksumahdollisuus Fixus Laskulla. Käyttämällä Fixus laskua, saat 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.  Osamaksun myöntää Innovoice Oy.

Lue lisää joustavasta Fixus laskusta ja hae halutessasi rahoitus ennakkoon!