Rautakatu 1 B, Naantali

Mercedes-Benz huolto ja korjaus

“Laatu on valinta” – me kunnioitamme sitä.

Huollamme Mercedes-Benzit luotettavasti ja laadukkaasti

Noudatamme kaikissa huolloissa Mercedes-Benz huolto-ohjelmaa. Käytämme Mercedes-Benz-huolloissa valmistajan omia järjestelmiä. Lisäksi meillä on käytössämme Mercedes-Benz sähköinen huoltokirja, josta löytyy auton digitaalinen huoltohistoria, ja johon teemme tarvittavat merkinnät huollon yhteydessä. Näin auton takuu säilyy samaan tapaan kuin merkkiliikkeessä huollettaessa, kunhan huollat autosi valmistajan huolto-ohjelmassa määritellyn huoltovälin mukaisesti.

Merkkiliiketasoista palvelua Mercedes-Benz-autollesi

Huollamme kaikki Mercedes-Benz-henkilöautot ja -pakettiautot valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, oli kyseessä sitten bensa- tai dieselmoottorilla varusteltu auto, sähköauto tai hybridi. Käyttämämme varaosat ovat alkuperäistä Mercedes-Benz-laatua vastaavia, joskus jopa saman tehtaan valmistamia. Käytämme autossasi ainoastaan sille tarkoitettuja öljyjä. Näin auton takuu säilyy samaan tapaan kuin huolto olisi tehty valtuutetussa merkkiliikkeessä.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme merkkiliiketasoista palvelua niin määräaikaishuolloissa kuin vuosihuolloissakin, edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltoneuvojiltamme!

Varaa huoltoaika

Olemme erikoistuneet seuraaviin merkkeihin

AUDI  BMW  FORD  MERCEDES-BENZ  SEAT  SKODA  TESLA  VW
MB keula

Mitä tarkoittaa Mercedes-Benz A-huolto, entä Mercedes-Benz B-huolto?

Mercedes-Benz-autoille on olemassa erilaisia huoltoja, joiden sisältö on määritelty valmistajan huolto-ohjeessa. Mercedes-Benz huollon hinta vaihtelee sen mukaan, minkä Mercedes-sarjan autosta on kyse, mikä on auton malli, paljonko autolla on takanaan kilometrejä tai paljonko sille on kertynyt ikää. Lisäksi hintaan vaikuttaa, onko kyseessä esimerkiksi Mercedes-Benz A-huolto vai Mercedes-Benz B-huolto.

Jos et ole varma, mikä huolto on autollesi ajankohtainen tai milloin auto olisi hyvä tuoda huoltoon, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!

Ota yhteyttä!

Usein kysytyt kysymykset (Q&A)

Huollatteko kaikki Mercedes-Benz-henkilöautot ja –pakettiautot

Kyllä, voit tuoda Mercedes-Benz autosi meille huoltoon, oli kyseessä sitten henkilöauto tai pakettiauto, joka kulkee perinteisellä polttomoottorilla, hybridijärjestelmällä tai sähköllä.

Säilyykö auton takuu, jos tuon Mercedes-Benzin määräaikaishuoltoon?

Kyllä, auton takuu säilyy samoilla valmistajan edellytyksillä kuin valtuutetussa merkkihuoltoliikkeessä, joista tärkein on käyttää auto säännöllisesti huollossa, huolto-ohjeen huoltovälin mukaisesti.

Euroopan Komissio määritteli asetuksessa (EU 461/2010) moottoriajoneuvojen takuuta ja huoltoa koskevat poikkeukset EU:n ryhmäpoikkeusasetukseen, joka olisi sellaisenaan rajoittanut kilpailua ja siten heikentänyt myös kuluttajien asemaa autovalmistajiin verrattuna. Asetuksen mukaan riippumattomissa huoltoliikkeissä suoritetut huolto- ja korjaustoimenpiteet säilyttävät auton takuun, kunhan huolto tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti ja huollossa käytetään alkuperäistä laatua vastaavia varaosia.

Huomioithan, että auton takuulla ei tarkoiteta auton valmistajan mahdollisesti myöntämiä ylimääräisiä jatkotakuuohjelmia. Valmistaja voi määritellä niille tarkemmat rajoitukset. Jos olet epävarma, millaisesta takuusta on oman autosi kohdalla kyse, huoltoneuvojamme auttavat mielellään.

Pystyttekö lukemaan Mercedes-Benz huoltokoodit?

Kyllä, käytössämme on Mercedes-Benzin digitaaliset järjestelmät, joiden avulla huoltokoodien luku onnistuu.

Mitä eroa on Mercedes-Benz A-huollolla ja Mercedes-Benz A-sarjalla?

Mercedes-Benz sarjat, kuten A-sarja, viittaa useimmiten auton korimalliin. Eri sarjojen sisältä löytyy eri malleja, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja vakiovarusteita. Mercedes-Benz A-huolto viittaa puolestaan valmistajan huolto-ohjeessa määritellyn tietyn määräaikaishuollon, eli A-huollon laajuuteen. A-huolto voidaan toteuttaa kaikkien sarjojen ja mallien Mercedes-Benz-autoille.

Fixus Lasku logo

Autohuolto osamaksulla

Suurimmassa osassa huoltojamme on osamaksumahdollisuus Fixus Laskulla. Käyttämällä Fixus laskua, saat 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.  Osamaksun myöntää Innovoice Oy.

Lue lisää joustavasta Fixus laskusta ja hae halutessasi rahoitus ennakkoon!